Munkavédelmi felügyelő állás Szekszárdon at Tolna Megyei Kormányhivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Szakigazgatási Szerve / SzekszardAllas.hu | Az ingyenes szekszárdi állásportál!
Új álláshirdetés
Tel: +36 70 673 6160

<< Előző állás vagy Következő állás >>
Az álláshirdetés több mint 40 napja lett feladva...
0

jelentkezők

Kínál Munkavédelmi felügyelő állás Szekszárdon

Tolna Megyei Kormányhivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Szakigazgatási Szerve helység: Szekszárd

Címkék:

Tolna Megyei Kormányhivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Tolna Megyei Kormányhivatal
Munkavédelmi és Munkaügyi Szakigazgatási Szerve

munkavédelmi felügyelő munkakör betöltésére.

A kormánytisztviselői jogviszony időtartama:határozatlan idejű kormánytisztviselői jogviszony.
Foglalkoztatás jellege:Teljes munkaidő
A munkavégzés helye:Tolna megye, 7100 Szekszárd, Dr. Szentgáli Gyula utca 2.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök: 3. számú melléklet 91. Munkavédelmi és munkaügyi igazgatási és hatósági feladatkör

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök: A munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvényben foglaltak szerint a Tolna Megyei Kormányhivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Szakigazgatási Szervének tevékenységében való közreműködés. Részvétel a munkavédelemre vonatkozó szabályok megtartásának elősegítésében, azok ellenőrzésében. Tevékenységével segíteni a munkáltatókat az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés személyi, tárgyi és szervezeti feltételeinek kialakításában, valamint ellátni a munkabalesetek, foglalkozási megbetegedések és fokozott expozíciós esetek megelőzése és kivizsgálása vonatkozásában a jogszabály által előírt feladatokat. Az SZMSZ és a közvetlen munkahelyi vezető által meghatározott munkamegosztás szerint részvétel a felügyelőség feladatainak ellátásában a jogszabályok, belső utasítások és a munkaköri leírásban foglaltaknak megfelelően.

Jogállás, illetmény és juttatások: A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény , a(z) valamint a Tolna Megyei Kormányhivatal Közszolgálati Szabályzatának rendelkezései az irányadók.

Pályázati feltételek:

 • Magyar állampolgárság,
 • Cselekvőképesség,
 • Büntetlen előélet,
 • Főiskola, vagy egyetemi szintű szakképzettség a következő területeken és felsőfokú munkavédelmi szakképesítés: jogász, szociológus, statisztikus szakképzettség, államigazgatási és szociális igazgatási felsőoktatásban szerzett szakképzettség; vagy főiskolai vagy egyetemi szintű szakképzettség a következő területeken és legalább középfokú munkavédelmi szakképesítés: természettudományi-, agrár-, műszaki- felsőoktatásban szerzett szakképzettség, biztonságtechnikai mérnök szakon szerzett szakképzettség,
 • Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

 • ECDL
 • munkavédelmi gyakorlat
 • közigazgatási gyakorlat
 • közigazgatási szakvizsga
 • B kategóriás jogosítvány

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

 • egy darab 4×4-es színes fénykép
 • a pályázó a 45/2012. (III.20.) Korm.rend. 1. sz. melléklete szerinti részletes, fényképpel ellátott szakmai önéletrajza
 • három hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány, vagy annak lekérését tanúsító postai igazolás
 • iskolai, illetve egyéb végzettséget, nyelvtudást tanúsító okiratok másolata
 • vagyonnyilatkozat tétel vállalásáról szóló jognyilatkozat
 • adatkezelési nyilatkozat a pályázati eljárásban szereplő adatok kezelése vonatkozásában

A munkakör betölthetőségének időpontja: A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.
A pályázat benyújtásának határideje: 2014. április 25.
A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Humánpolitikai Főosztály nyújt, a 74/412-564 /123, 126, 225 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

 • Postai úton, a pályázatnak a Tolna Megyei Kormányhivatal címére történő megküldésével (7100 Szekszárd, Szent István tér 11-13. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: TOB/29/754-1/2014 , valamint a munkakör megnevezését: munkavédelmi felügyelő.
 • Személyesen: Humánpolitikai Főosztály, Tolna megye, 7100 Szekszárd, Augusz Imre utca 7. 3. emelet 303-305.

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje: A pályázatokat a Munkavédelmi és Munkaügyi Szakigazgatási Szerv igazgatója és a Kormányhivatal főigazgatója bírálja el a beérkezett pályázatok és a pályázati feltételeknek megfelelő pályázók személyes meghallgatása alapján. A pályázók a pályázat eredményéről az elbírálást követő 8 napon belül értesítést kapnak. Az eredménytelenül pályázók pályázati anyagát az értesítéssel egyidejűleg postai úton visszaküldjük.

A pályázat elbírálásának határideje: 2014. május 23.
A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje: www.kormanyhivatal.hu – 2014. április 5.
A munkáltatóval kapcsolatban további információt a www.kormanyhivatal.hu honlapon szerezhet.
A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2014. április 5.

A pályázati kiírás közzétevője a Nemzeti Közigazgatási Intézet (NKI). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által az NKI részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

« vissza a kategóriákhoz...
Ön szerint ez a hirdetés valótlan? Jelentse!   
Ajánlja ismerősének!
Feladás dátuma 2014-04-14
Megtekintve: 1306 alkalommal

  Kiemelt megjelenés!

  Álláshirdetésed több álláskeresőhöz juttatjuk el, ha kiemelt hirdetést rendelsz! Felső hely a honlapon, kiemelés a Facebookon és bekerül ajánlatod a napi hírlevélbe is! Ha több jelentkezőt szeretnél kattints:

Facebook

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!


Ne maradj le a legfrissebb álláslehetőségekről, csatlakozz hozzánk és segítsd az ismerőseidet is egy megosztással!

Iratkozz fel az állásértesítőnkre, hogy minden nap a leggyorsabban értesülhess a legjobb helyi álláslehetőségekről!

Küldj e-mailt az info [@] szekszardallas [pont] hu címre, vagy használd az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot.
Fontos: Hirdetésre történő jelentkezéshez ne használd a kapcsolatfelvételi űrlapot, mert a jelentkezésed nem fog célba érni! Amennyiben egy álláshirdetésre szeretnél jelentkezni, közvetlenül a hirdetésekben teheted meg!

Szerkesztőség: +36 70 673 6160