• START

    Szállodai szobák, étterem, konferencia terem takarítása. Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat elvárás. Ápolt, igényes megjelenés Szállodai takarítót keresünk azonnali kezdéssel.

  • START

    Szőlő feldolgozás Borok kezelése Palackozási műveletek Általános pincei feladatok ellátása Szőlész - borász technikusi, vagy mérnöki végzettség Szakmai elkötelezettség Munkatapasztalat Munkavégzés helye: Szekszárd Tapasztalat Jogosítvány Versenyképes...

    Megyei hirdetés
  • START

    A konyha kövezetének felsöprése, felmosása, munkafelületek, falak, gépek, berendezések lemosása, szemetesedények kiürítése, kimosása, edények elmosogatása; nyersanyagok és eszközök szállítása a munkaterületre, zöldségek megtisztítása, tányérok, edények, ételmaradékok...

  • START

    Szállodai recepciós feladatok elvégzése nappalos és éjszakás műszakban is. Vendégek érkeztetése, utaztatása, tájékoztatása. Kasszakezelés, számlák kiállítása. Szállodai szoftver napi szintű használata. Rezervációs feladatok ellátása, telefonhívások, e-mailek kezelése. Kapcsolattartás a...

    Megyei hirdetés
  • START

    Szállodai szobák, fürdőszobák takarítása Ágyazás, porszívózás, portörlés Textil csere, szemét kiürítés Bekészítések Szállodai folyosók, közterek takarítása, porszívózása Udvariasság, ápoltság, igényes munkavégzés Vendégközpontú szemlélet Jó kommunikációs és önálló...

  • START

    Hegyi szőlőterületi munkaműveletek elvégzése új traktorral.  Tapasztalt traktoros munkatársat keresünk.  Traktorvezetői képesítés, jogosítvány szükséges. Mezőgazdasági gépmunkás, traktoros kollégát keres a Mészáros Borház Kft, hegyiszőlőben új trakorral való...

  • START

    Az étterem zavartalan működésének elősegítése Aktív részvétel a napi éttermi munkában és rendezvényeken Vendégek kiszolgálása, italok,és ételek felszolgálása Vendégekkel történő kommunikáció magyar és angol nyelven Rendelések pontos rögzítése és leadása a konyhának Szakmai...

    Megyei hirdetés
  • START 7

    Konyhai feladatok elvégzése, ételek elkészítése receptúrák alapján, alapanyagok szakszerű kezelése, gépek, berendezések előírásszerű kezelése, tisztán tartása, munkaterület folyamatos tisztán tartása, HACCP/higiéniai előírások betartása szakirányú...

  • START 7

    Az étterem zavartalan működésének elősegítése, aktív részvétel a napi éttermi munkában és a rendezvényeken, vendégek kiszolgálása- italok, ételek felszolgálása, vendégekkel történő kommunikáció magyar és angol nyelven, rendelések pontos rögzítése és leadása a konyhának.  szakmai...

  • START 7

    Vevők kiszolgálása, tájékoztatása Készletkezelés Kapcsolattartás Középfokú végzettség Pontosság,...