Mérnök, műszaki, villamossági

Projektmérnök munkakörbe kollégánkat keressük Bonyhádon

Az álláshirdetés több mint 40 napja lett feladva.
Munkavégzés helye: Bonyhád
2018. 02. 13. 08:54
Jelentkezem

Szeretnénk a magunkénak tudni a közeljövőben egy olyan munkatársat, aki a nálunk lévő autóipari projektek és az ahhoz kapcsolódó projekttervek készítésével és a folyamatok menedzselésével foglalkozna.

A beszállítóiparban, azon belül is a prémium kategóriás autók belső elemeinek gyártásával foglalkozunk, így elkél egy jó mérnöki képességekkel és kellő flexibilitással felvértezett kolléga.

Kizárólag prémium kategóriás autókba gyártunk [Bentley, Lamborghini, Porsche, Rolls Royce – csak néhány példa, hogy érzékeltessük, mikben is veszel majd részt] – egyedi és szériagyártásokat is vállalunk.

Ahogy azt bizonyára érzed – ezeknél az autóknál követelmény a csúcsminőség, a pontos tervezés, a folyamatok precíz kialakítása annak érdekében, hogy minden vevőnk elégedett legyen.

Olyan projektmérnököt szeretnénk alkalmazni, aki rendelkezik gépészmérnök diplomával, és mivel mi egy német cég vagyunk, ezért részünkről az is elvárás, hogy tudj németül – partnereinkkel valamint olykor házon belül is ezen a nyelven kell kommunikálni.
Ezen felül jó, ha van B-s jogosítványod [hátha bepattanhatsz egy-egy bemutatódarabba], és külön öröm nekünk, ha kellett már dolgoznod ERP rendszerben vagy autóiparban! :)

Nálunk egy projektkoordinátor pozíció a következőképpen néz ki

 • ahogyan azt már a bevezető részben is írtuk, a te feladatod az autóipari projekttervek elkészítése, valamint a hozzájuk kapcsolódó határidők betartása,
 • továbbá a gyártási dokumentáció alapján a sorozatgyártás megtervezése és bevezetése is hozzád fog tartozni (jövőre például mi gyártjuk a Lamborghini Urus ajtóinak komplett belső borítását),
 • munkaterveket kell elkészítened és kialakítani a szériagyártási folyamatokat,
 • a német nyelvű kommunikáció is a munkakörödhöz tartozik majd mind a würzburg-i anyavállalattal, mind pedig a vevőinkkel

Egy olyan vállalatnál várunk Téged, ahol

 • folyamatosan luxuskategóriás autók gyártásához kapcsolódó projekteken dolgozhatsz
 • részt vehetsz újabbnál újabb egyedi-, és széria megrendelések kivitelezésében
 • teret adunk neked és önállóságot kapsz a munkavégzés során
 • díjazzuk a lojalitásod, így biztos megélhetésre számíthatsz
 • ha nem Bonyhádról járnál, hozzájárulunk az utazási költségeidhez
 • cafeteriát adunk a próbaidő leteltét követően
 • lesz lehetőséged külföldi utakon részt venni anyacégünknél, vagy akár partnercégeink valamelyikénél.

Ha szimpatikusak vagyunk, küldd el önéletrajzod Dóra kollégánknak az info@schaefer-oesterle.hu e-mail címre és felvesszük veled a kapcsolatot.

Jelentkezem
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet, pályázat szövege:
Önéletrajz feltöltése:
Fájl törlése
Engedélyezett formátum: doc, docx, pdf
Maximális fájl méret: 5 MB
További dokumentumok:
További dokumentum feltöltése
Anti-Spam:
Az Adatkezelési tájékoztatót megismerte, elfogadta, és kifejezetten hozzájárul az álláshirdetés kapcsán az adatai kezeléséhez a tájékoztatóban foglaltak szerint.