Pénztáros munka Szekszárdon at Szekszárd MJV Polgármesteri Hivatal Gazdasági és Informatikai Igazgatóság Pénzügyi Osztályára / SzekszardAllas.hu | Az ingyenes szekszárdi állásportál!
Új álláshirdetés
Tel: +36 70 673 6160

<< Előző állás vagy Következő állás >>
Az álláshirdetés több mint 40 napja lett feladva...
0

jelentkezők

Kínál Pénztáros munka Szekszárdon

Szekszárd MJV Polgármesteri Hivatal Gazdasági és Informatikai Igazgatóság Pénzügyi Osztályára helység: Szekszárd

Címkék:

Szekszárd MJV Polgármesteri Hivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Szekszárd MJV Polgármesteri Hivatal
Gazdasági és Informatikai Igazgatóság Pénzügyi Osztályára

pénztáros munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony.
Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő
A munkavégzés helye: Tolna megye, 7100 Szekszárd, Béla király tér 8.

Ellátandó feladatok: Ellátja Szekszárd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Gazdasági és Informatikai Igazgatóságán a költségvetési feladatok végzésével összefüggő feladatokat a pénz- és értékkezelési, valamint a Cafeteria szabályzat betartásával.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök: Kezeli a pénz- és értékkezelési szabályzat betartásával Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata és a számviteli politikában megjelölt költségvetési szervezetek házipénztárát, lebonyolítja a pénztári órák szerinti pénzbefizetéseket és pénzkifizetések. Naprakészen vezeti a pénztárjelentést, kezeli a hivatal valutapénztárát. Nyilvántartást vezet a felvett előlegekről, a pénztári kulcsokról, a bélyegzőkről, a frakciópénzekről, valamint megrendeli és nyilvántartja a Polgármesteri Hivatal közlöny és folyóiratait. Elkészíti a hivatal kimenő számláit. Megrendeli és kiosztja a havi utazási bérleteket. Vezeti a Cafeteria rendszert a belső szabályzatban rögzítetteknek megfelelően. Gondoskodik a pénzőrzés és pénzszállítás szabályos bonyolításáról. Teljes anyagi felelősséggel tartozik a hivatal készpénz kezelésére vonatkozóan. Összegyűjti és nyilvántartja az önkormányzat által nyújtott támogatások elszámolásait. Ellátja a folyószámla egyeztetés, illetve az egyenlegközlők kiküldésével kapcsolatos feladatokat. Elkészíti a hivatal kimenő számláit és kontírozza, valamint kontírozza a szállítói számlákat. Köteles a fentieken kívül ellátni minden olyan feladatot, amivel felettesei megbízzák.

Jogállás, illetmény és juttatások: A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény , valamint a(z) Polgármesteri Hivatal köztisztviselői számára biztosított juttatásokról és támogatásokról szóló 40/2012.(X.4.) szekszárdi ör., valamint a Közszolgálati Szabályzat rendelkezései az irányadók.

Pályázati feltételek:

 • Magyar állampolgárság,
 • Cselekvőképesség,
 • Büntetlen előélet,
 • Középiskola/gimnázium, Középiskolai végzettség és közgazdasági szakképesítés vagy pénzügyi-számviteli szakképesítés; középiskolai végzettség és az OKJ szerint: gazdasági elemző- és szakstatisztikai ügyintéző, banki ügyintéző, számítógép-kezelői és számítástechnikai szoftverüzemeltetői szakképesítés,
 • Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

 • Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások),
 • közigazgatási alapvizsga.
 • Hasonló munkakörben szerzett szakmai tapasztalat,

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

 • Személyes adatait, életútját és szakmai gyakorlatát bemutató fényképes önéletrajz (A közszolgálati tisztviselők személyi irataira, a közigazgatási szerveknél foglalkoztatott munkavállalók személyi irataira és a munkaügyi nyilvántartásra, a közszolgálati alapnyilvántartásra és közszolgálati statisztikai adatgyűjtésre, valamint a tartalékállományra vonatkozó egyes szabályokról szóló 45/2012. (III. 20.) Korm. rendelet 1. számú mellékletében meghatározott formátumú önéletrajz fogadható csak el.
 • Az önéletrajz minta megtalálható a www.szekszard.hu Közügyek/állás címszó alatt. Az önéletrajz formátum használata a fent megjelölt jogszabály alapján kötelező.);
 • Három hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány (vagy annak megkéréséről szóló postai bizonylat vagy annak másolata; az igénylőlap vagy a befizetést igazoló csekkszelvény másolatát nem áll módunkban elfogadni);
 • A pályázati feltételként előírt iskolai végzettséget, szakképzettséget, igazoló okiratok fénymásolata;
 • A 2007. évi CLII. törvény alapján a vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettség vállalására vonatkozó nyilatkozat;
 • A Kttv. 85. § alapján a pályázó nyilatkozata az összeférhetetlenségről.

A munkakör betölthetőségének időpontja: A munkakör legkorábban 2014. május 5. napjától tölthető be.
A pályázat benyújtásának határideje: 2014. április 18.
A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Tamási Anna osztályvezető nyújt, a 74/504-117 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

 • Postai úton, a pályázatnak a Szekszárd MJV Polgármesteri Hivatal címére történő megküldésével (7100 Szekszárd, Béla király tér 8. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: IV.62-9/2014. , valamint a munkakör megnevezését: pénztáros.
 • Személyesen: dr. Kajos Nikolett aljegyző, Tolna megye, 7100 Szekszárd, Béla király tér 8. .

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje: A döntésre az érvényesen pályázók személyes meghallgatása után, a polgármester egyetértésével kerül sor. A sikertelenül, illetve érvénytelenül pályázók részére a pályázati anyag visszaküldésre kerül. A pályázat kiírója fenntartja magának a jogot, hogy a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa.

A pályázat elbírálásának határideje: 2014. április 28.
A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:

 • Tolnai Népújság – 2014. április 8.
 • Szekszárdi Vasárnap – 2014. április 13.
 • www.szekszard.hu – 2014. április 8.

A munkáltatóval kapcsolatban további információt a www.szekszard.hu honlapon szerezhet.
A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2014. április 8.

A pályázati kiírás közzétevője a Nemzeti Közigazgatási Intézet (NKI). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által az NKI részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

Aktuális álláshirdetések Szekszárd MJV Polgármesteri Hivatal Gazdasági és Informatikai Igazgatóság Pénzügyi Osztályára
Kínál Költségvetési és pénzügyi ügyintéző állás Szekszárdon Ennél a cégnél: Szekszárd MJV Polgármesteri Hivatal Gazdasági és Informatikai Igazgatóság Pénzügyi Osztályára helység: Szekszárd 2014-04-14

« vissza a kategóriákhoz...
Ön szerint ez a hirdetés valótlan? Jelentse!   
Ajánlja ismerősének!
Feladás dátuma 2014-04-14
Megtekintve: 890 alkalommal

  Kiemelt megjelenés!

  Álláshirdetésed több álláskeresőhöz juttatjuk el, ha kiemelt hirdetést rendelsz! Felső hely a honlapon, kiemelés a Facebookon és bekerül ajánlatod a napi hírlevélbe is! Ha több jelentkezőt szeretnél kattints:

Facebook

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!


Ne maradj le a legfrissebb álláslehetőségekről, csatlakozz hozzánk és segítsd az ismerőseidet is egy megosztással!

Iratkozz fel az állásértesítőnkre, hogy minden nap a leggyorsabban értesülhess a legjobb helyi álláslehetőségekről!

Küldj e-mailt az info [@] szekszardallas [pont] hu címre, vagy használd az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot.
Fontos: Hirdetésre történő jelentkezéshez ne használd a kapcsolatfelvételi űrlapot, mert a jelentkezésed nem fog célba érni! Amennyiben egy álláshirdetésre szeretnél jelentkezni, közvetlenül a hirdetésekben teheted meg!

Szerkesztőség: +36 70 673 6160